Почесне Консульство Республіки Перу в Україні
04070, м. Кіїв, вул. Набережно-Хрещатицька, 25. тел: +38 (044) 416-24-20 факс: 531-37-48

Коммерція: Illari S.A.C.
     
 

НАША ІСТОРІЯ, ФАБРИКА ТА ВЕРФ

Наша риболовецька справа була започаткована нашим дідом Елісео Піна Монтеро (техніком- рибалкою, що дістав свою освіту в місті Корунья, Іспанія), який в 1939 році приїхав в Перу, в порт Іло, працювати на фабриці рибних консервів Сан Педро. Його заслугою з'явилася класифікація фабрики по типу АА на північноамериканському і канадському ринках. На фабриці, що є власністю сімей Пардо і Ландазурі, він займався приготуванням концентрата рибної печінки для UNRA в період Другої Світової війни, до 1953 року.

Потім він працював до червня 1954 року на риболовецькому підприємстві Іло (EPISA), що займається виробництвом консервів і заморожуванням морепродуктів.

У 1954 році він переїжджає в порт Чимботе, де за сприянням пана Енріке дель Солар Каседа (видного морського біолога, що дістав освіту в Японії), орендує підприємство по виробництву рибного борошна і жиру  "Inca Fishing", що належить пану Аману, аж до 1960 року.

Це підприємство мало в своєму розпорядженні 5 власних суднів, що належали Елісео Піна Монтеро. З 1958 року було започатковано будівництво його першої фабрики по виробництву борошна і рибного жиру  "Envasadora del Norte S.А." в порту Чимботе, де кількість сировини, що переробляється, була доведена до 80 ТМ\ на годину, з власним причалом, цехом по очищенню жиру і 10-ю судами.

У 1961 році почала функціювати друга фабрика по виробництву рибного борошна і жиру  "Pesquera Eliseo Pena Montero ELIPEMONSA", розташована в порту Чанкай з 12-ю риболовецькими судами.

У квітні 1965 року фабрика з міста Чанкай була перенесена в порт Тамбо де Мора, де відновила роботу в червні 1965 р., як  "Pesquera Industrial Helland S.А". з 10-ю риболовецькими суднами.

У 1967 р. їм була придбана фабрика по виробництву рибного борошна  і жиру  "Pesquera Маге Nostrum S.А.”,  розташована в порту Чимботе. У 1968 році були побудовані 3 судна водотоннажністю 320 Т/М з морської сталі - самі великі в Перу, створені по наших власних проектах на судоверфі CONASA.

Всі ці підприємства успішно функціонували до 7 травня 1973 р., коли рибна промисловість була обявлена власністю держави.

У листопаді 1976 р., на грунті процесу нової приватизації риболовецького флоту, брати Пена Кайетано створюють  "Empresas Pesqueras Unidas S.R.L. що займається ловом анчоуса для постачання фабрики  "Pesca Реna” з 10-ю судами з морської сталі водотонажністю 350 Т/М.

. У 1978 р. була побудована фабрика Conservas Barcarola S.А. в порту Чанкай, яка в подальшому викупила в свою власність підприємство ELIPEMONSA в порту Чанкай (20 000 м обгородженої території, 5 житлових приміщень, офіси, склади, 11000 м виробничих площ, покритих плиткою типу 4", круглий колодязь діаметром 18 глибиною 60 м і т.п.) і займалася заморожуванням, виготовленням консервів і в подальшому виробництвом рибного борошна і жиру. Ця фабрика була передана в 1994 році.

У серпні 1994 року г-н Хосе Антоніо Пена Кайетано зі своїми дочками Жін і Росiо дель Пілар створили підприємство  "Industrias Pesqueras Daruma S.А.". Фабрика по заморожуванню гідробіологічних продуктів вступила в лад у вересні 1995 року в порту Талара.

З метою поліпшення комерціалізації продуктів, перероблених підприємством  "Industrias Pesqueras Daruma S.А.". в січні 1999 р. було створене підприємство ІЛЛАРІ S.А.С., з правом користуватися послугами по переробці продукції інших підприємств і не тільки риболовецького сектора.

У вересні 1999 р. створюється PESCAMAX S.А.С., реміснича судоверф для будівництва малотоннажных судів з скловолокна. Вона знаходиться поруч з фабрикою по переробці продуктів. На судоверфі ми будуємо судна з скловолокна. Наше перше судно - Дон Елісео I. У цей час у нас п'ять суднів багатоцільового назначения, вони займаються ловом морського вугра ( Ophichthus pacifici). Зараз будуються шосте і сьоме судно, що дозволить нам запропонувати морську креветку і інші нові і нетрадиційні морепродукти.

У листопаді 2001 ІЛЛАРІ S.А.С. придбало виробничу фабрику підприємства  "Industrias Pesqueras Daruma S, А.". Фабрика знаходиться в місті Талара ( 1250 километров на північ від Ліми), навпроти зони видобутку морепродуктів і усього в 60-80м від причалу, що гарантує абсолютну свіжість продуктів, які отримуються нами.

Ще однією великою перевагою є конструкція фабрики, яка має в своєму розпорядженні заморожуюче обладнання MYCOM (на базі амонія), 04 тунелі для заморожування при температурі - 35 З ЗТМ 8 годин/batch (36ТМ/в день), 2 пластинчатих морозильника при температурі - 40 З 01ТМ/ batch 3 години (14 ТМ/в день), виробники льоду потужністю 34/ТМ в день і т.д. В цей час удосконалюється конструкція фабрики і проводиться її розширення.

Якість є найважливішою для нас, тому всі наші виробничі процеси здійснюються за затвердженим планом HACCP. Наша фабрика володіє санітарним дозволом на постачання в Європейське Економічне Співтовариство № Р091 TAL ILLA.

НАША ОСНОВНА ПРОДУКЦІЯ І ЇЇ ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Гігантський кальмар Пота (Dosidicus gigas)
Морський вугор ( Ophichthus pacifici)
Кальмар (Loligo gahi)
Мерлуза (Merluccius gayi)
Молюск  "Абанико" (Argopecten purpuratus)
Морські креветки
Масляна - Butterfish (Peprilus triocamphus)
Сардина ( Sardinops
sagax sagax)
Скумбрія (Scomber japonicus peruanus)
Турель (Trachurus picturatus)
Махи-махи/Дорадо (Coryphaena Hippurus)
Желтокрилий тунець (Thunnus albacares)
Тунець BIG ЕУЕ (Thunnus obesus)

ПОТА І КАЛЬМАР

Транспортування продукту з судна робиться в ящиках для риби вагою 20 кг безпосередньо в наш зал оброблення, розташований в 25 метрах від моря. Оброблення проводиться негайно, відділяючи плавники, голови, щупальці і шкіру. У результаті отримуємо білу трубку, яка поступає в наш зал обробки, де на замовлення клієнта проводиться нарізка по типу Ілларі (Валенсія), JРС (філе), Steak, Vaina, смугами і т.п. В той же час проводиться обробка щупальців, голів і плавників в залежності від побажань клієнта.

Крила гігантського кальмара Пота (Dosidicus Gigas) з шкірою або без шкіри, миті, вагою приблизно 2000 г кожний, заморожені в блоки по 10 кг і упаковані в поліпропіленові мішки по 30 кг кожний, або в ящики по 20 кг кожний.

Щупальці кальмара Пота (Dosidicus Gigas), без очей і дзьоба, миті (5% кілець приблиз.), статеві щупальці зкорочені, вагою приблизно 2000 г кожний, заморожені в блоках вагою по 10 кг і упаковані в поліпропіленові мішки по 30 кг  кожний, або в ящики по 20 кг кожний.

Трубки кальмара Пота (Dosidicus Gigas), повністю чисті і без внутрішностей, без крил, без плям і почервонінь, з надрізом по спідниці і по дзьобу, розміром 2500 і більш грамів кожна, заморожені в блоки по 10 кг і упаковані в поліпропіленові мішки по 30 кг кожний і розмірами 100-200, 201-300, 301-400, 401-600, 601-800, 801 і більш грамів кожний, заморожені пластинами по 7 кг і упаковані в ящики по 28 кг кожний.

Філе кальмара Пота (Dosidicus Gigas), нарізка по типу JPC, абсолютно чисте, без першої шкіри, з надрізом по спідниці і по дзьобу, без плям або пошкоджень (натуральний білий), розміром 2500 і більш кожне, заморожене в блоки по 10 кг і упаковане в ящики по 20 кг кожний, або в поліпропіленові мішки по 20 кг кожний.

Філе кальмара Пота (Dosidicus Gigas), нарізка по типу Ілларі, абсолютно чисте, без першої шкіри, шириною від 8 до 11 см (максим.14 см) і довжиною від 20 до 24 див. (максим. 28 см), товщиною від 1.0 до 1.5 мм, без плям або пошкоджень (натуральний білий), заморожене в пластини по 7 кг і упаковані в ящики вагою від 28 кг кожний.

 Кальмар цілий (Loligo gahi), чистий, розміром 10/15; 15/20; 20/25; 25 і більше см, заморожений в блоки по 10 кг і упакований в ящики по 20 кг кожний, або заморожений в пластини по 10 кг і упакований в ящики по 20 кг кожний.

Трубка кальмара (Loligo gahi), абсолютно чиста і без внутрішностей, без шкіри, розмірами 10-20, 20-30 см, заморожена в блоки по 10 кг і упакованими в ящики по 20 кг кожний або замороженими в пластини по 10 кг і упаковані ы ящики по 20 кг кожний.

МОРСЬКИЙ ВУГОР

Лов проводиться шляхом установки пасток. Відловлений вугор живим поступає на переробку, розвантаження робиться в пластмасових ящиках по 20 кг, продукт міститься в контейнерах з морською водою і льодом. У залі обробки і після деякого часу, поки вугор заспокоїться, проводиться нарізка (філетирування).Філе заздалегідь охолоджується, потім проходить стадію миття, а потім сортується, вміщується на пластини і заморожується.

Морський вугор (Ophichthus pacifici), філе заморожене без шкіри і кісток, без голови, без внутрішностей, з хвостом (нарізка по типу  "Метелик"), заморожене в блоки по 5 кг і упаковане в ящики типу master по 20 кг кожний, або заморожене в пластини по 10 кг і упаковане в ящики по 20 кг кожний, розмірами 36-40, 41-45, 46-50, 51-55, 56-60, 61 і більш см кожний або 46/60, 61/80, 81/100, 151/200, 201/300, 301/400, 401/500, 501 і більш грамів кожний.

Будемо ради запропонувати вам будь-яку додаткову інформацію, а також консультацію про продукти, не вказані в цьому проспекті. Ми прощаємося з вами в надії на успішну комерційну співпрацю в майбутньому.

З повагою


Росіо дель Пілар Пена Баселлі


Комерційний Директор ІЛЛАРІ

Е- mаil: illari@tегга.соm.ре
Web: http: // www.illari.com

Наш офіс: аv. Perdo Osma 328 Esq. Psj. Solari 104 of.101-А Barranco Lima 04- Реги
Телефони: + 51 1 214 2035 /+51 1 214 2411
Факс: +51 1 467 4219

Фабрика: Quebrada Yale 220-224 Zona Industrial Talara Piura
Телефон/ факс: +51 74 382651 (Пан Хосе Пена Кайетано, головний консультант)

 
     
(C) 2002, Consulado Honorario de la Republica del Peru en Ucrania, email: webmaster@consulado-peru.kiev.ua